Einde plastic wegwerpbekers. Herbruikbare drinkbekers en mokken als duurzaam alternatief!

Einde plastic wegwerpbekers. Herbruikbare drinkbekers en mokken als duurzaam alternatief!

Het nieuwe jaar brengt niet alleen frisse voornemens met zich mee, maar ook een belangrijke verandering op het gebied van duurzaamheid. Per 1 januari is het namelijk verboden voor bedrijven om wegwerpbekers aan te bieden die plastic bevatten.

Een stap in de juiste richting om onze impact op het milieu te verminderen, maar wellicht wel even slikken voor bedrijven. Gelukkig bestaan er al goede opties, zoals de duurzame mokken en drinkbekers van De Jong Reclame!

Het einde van plastic wegwerpbekers

De bewustwording over de schadelijke gevolgen van plastic voor het milieu groeit gestaag. Het verbod op plastic wegwerpbekers is een welkome maatregel om de hoeveelheid plasticafval te verminderen en de overstap naar duurzamere opties te stimuleren. Bedrijven worden zo aangemoedigd om bij te dragen aan een groenere toekomst.

Voor velen zal het wel even schakelen zijn, gezien het gebruik van plastic koffiebekers jarenlang de standaard is geweest (en voor velen nu nog is). Gelukkig zijn er genoeg milieuvriendelijke alternatieven. Neem bijvoorbeeld de drinkwaren van De Jong Reclame, die je keer op keer kunt blijven gebruiken!

Herbruikbare mokken en drinkbekers to go: een milieuvriendelijke keuze

Bij De Jong Reclame zijn we altijd voorstander geweest van duurzaam ondernemen. Daarom bieden wij onder andere herbruikbare mokken en drinkbekers to go aan. Gemaakt van hoogwaardige materialen en verkrijgbaar in verschillende stijlvolle ontwerpen, bieden deze bekers niet alleen een milieuvriendelijk alternatief, maar ook een praktische en aantrekkelijke oplossing voor bedrijven en consumenten die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen.

Personaliseer en promoot met bedrukte herbruikbare bekers en mokken

Naast de milieuvriendelijke aspecten van onze drinkwaren, bieden we ook de mogelijkheid om ze te personaliseren met jouw bedrijfslogo of boodschap. Dit geeft niet alleen een professionele uitstraling, maar het dient ook als een effectieve manier om jouw merk te promoten. Zo combineer je dus het verduurzamen van jouw bedrijf met een ludieke marketinginspanning en dat voelt goed!

Voor je het weet is het januari en zijn plastic (koffie-)bekers verleden tijd. Wacht daarom niet langer en bekijk direct ons aanbod herbruikbare bekers en mokken. Heb je vragen of specifieke wensen? Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Waarom De Jong reclame?

✔ Zichtbaar betrokken

✔ Eerlijk en oprecht advies

✔ Maken in eigen werkplaats

✔ Doen wat we beloven

✔ Ruim 25 jaar ervaring

Recente berichten

Neem contact op!

We gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe we jouw zichtbaarheid het best kunnen realiseren, daar worden we blij van.

Telefoon: (072) 566 92 23

Informatie: info@reclame-dejong.nl

De jong reclame

Laat je gegevens achter voor meer informatie.
    *Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.