Beursstands

Beursstands

Beurzen & events

Zorg voor een goede eerste indruk

Is jouw bedrijf of organisatie regelmatig aanwezig op een beurs of evenement? Dan wil je natuurlijk opvallen en zichtbaar zijn. De eerste indruk maak je immers maar een keer. Een goede beurspresentatie zorgt voor levendigheid en interactie met het langslopende publiek. Van een enkele beurswand tot een complete beursstand, De Jong Reclame denkt met je mee.

Onze producten

Bij De Jong Reclame kunnen wij allerlei beurs- of evenementproducten maken. Zo leveren wij mobiele beursdisplays, presentatiesystemen, complete beursstands, banners en meer van het Zweedse A-merk Expolinc. Deze kunnen worden voorzien van het logo van je bedrijf of een complete reclame-uiting. We denken graag met je mee!

De jong reclame

Expolinc

Expolinc is een Zweedse A-merk fabrikant en heeft een breed assortiment aan presentatiewanden en beursstands en portable systemen als bannersystemen en balies. Expolinc systemen onderscheiden zich door de hoogste kwaliteit, het grootste gebruiksgemak en de mogelijkheid uw presentatie compleet te personaliseren. De kwaliteit wordt bewezen door de levenslange garantie die Expolinc biedt op alle systemen en onderdelen.

Download Expolinc Brochure

De jong reclame

Binnenkort een beurs?

Wat je vraag ook is, wij helpen je graag!
Neem contact met ons op!

Naar contact