Ontdek de nieuwe webshop in relatiegeschenken van De Jong Reclame

Ontdek de nieuwe webshop in relatiegeschenken van De Jong Reclame

Bij De Jong Reclame weten we dat effectieve reclame een enorme boost kan geven aan organisaties. We zijn daarom heel blij om onze nieuwste uitbreiding met je te delen – de lancering van onze gloednieuwe webshop! Hier vind je een breed scala aan mogelijkheden om jouw bedrijf op originele en functionele manier te promoten. We bieden van alles aan: van relatiegeschenken en werkkleding tot tassen en textiel. Voor ieder bedrijf en relatie is iets passends te vinden. Dus waar wacht je nog op?

Ga naar de webshop >

De kracht van gepersonaliseerde producten

Reclame maken door middel van fysieke promotie is eenvoudig én effectief! Met de inzet van promotieartikelen vergroot jij de zichtbaarheid van je bedrijf en zorg je voor herkenning bij klanten en potentiële klanten. Onze webshop biedt daarom een uitgebreid assortiment aan producten die perfect zijn voor het promoten van jouw bedrijf. Zodat je altijd vindt wat bij jouw bedrijf past.

Wat maakt ons anders?

 1. Gepersonaliseerde producten
  Bij De Jong Reclame draait alles om personalisatie. In onze nieuwe webshop pas je relatiegeschenken, promotionele producten, bedrijfskleding en textiel eenvoudig aan met jouw bedrijfslogo en branding. Dit geeft je de mogelijkheid om jouw merk op een unieke manier en in de juiste kleur(en) te presenteren.
 2. Breed scala producten
  Onze webshop biedt een breed scala aan producten die geschikt zijn voor verschillende bedrijfsbehoeften. Of je nu op zoek bent naar bedrukte pennen voor de volgende beurs, stijlvolle bedrijfskleding voor jouw team of beddengoed met het bedrijfslogo van jouw hotel, je vindt het in onze webshop.
 3. Speciaal productverzoek
  Heb je een verzoek voor een speciaal product dat niet tussen onze producten staat? Geen probleem! Op de webshop deel je eenvoudig je wensen met ons. Beschrijf kort je aanvraag, vertel ons het gewenste aantal producten en ontvang vrijblijvend een offerte. Dat is de uitstekende service die je gewend bent van De Jong Reclame!
 4. Weten wat je bestelt
  In onze webshop betaal je snel en 100% veilig. Onze producten zijn van goede kwaliteit en zijn altijd gepersonaliseerd. Bovendien krijg je een digitale drukproef, waardoor je altijd van tevoren weet hoe jouw producten eruit komen te zien. Dat is wel zo handig, want dan weet je wat je bestelt.

Jouw succes is ons doel. Heb je vragen? Neem contact op!

Met meer dan 25 jaar ervaring in driedimensionale reclame begrijpen we bij De Jong Reclame dat jouw succes ons succes is. Met de lancering van onze nieuwe webshop kunnen we jouw bedrijf nóg beter helpen zichtbaar te worden en te blijven. Alles kan, maar niet alles werkt. Neem daarom gerust contact op voor een eerlijk en oprecht advies.

Ben je benieuwd naar relatiegeschenken, giveaways, premiums of gadgets voor jouw bedrijf? Neem dan vooral een kijkje in onze webshop!

Bekijk voor signing mogelijkheden onze website en check ook de gave projecten die we hebben opgeleverd.

Neem contact op

Waarom De Jong reclame?

✔ Zichtbaar betrokken

✔ Eerlijk en oprecht advies

✔ Maken in eigen werkplaats

✔ Doen wat we beloven

✔ Ruim 25 jaar ervaring

Recente berichten

Neem contact op!

We gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe we jouw zichtbaarheid het best kunnen realiseren, daar worden we blij van.

Telefoon: (072) 566 92 23

Informatie: info@reclame-dejong.nl

De jong reclame

Laat je gegevens achter voor meer informatie.
  *Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.