Magneetplaten, hoe moeten ze onderhouden worden?

Magneetplaten, hoe moeten ze onderhouden worden?

Magneetplaten zijn een goedkope en eenvoudige manier om je zichtbaarheid en bekendheid te vergroten. De magneetplaten van De Jong Reclame kunnen op bijna elk voertuig geplaatst worden. Natuurlijk is het belangrijk om deze magneetplaten goed te onderhouden zodat ze mooi blijven en langer meegaan. Wij leggen uit hoe je dit zelf kunt doen.

Onderhouden

Met goed onderhoud kunnen magneetplaten jaren meegaan. Daarom hebben we een aantal tips opgesteld.

 • Magneetplaten kunnen gemakkelijk geplaatst en verwijderd worden. Het is belangrijk dat de platen goed droog en schoon zijn voordat ze aangebracht worden. Alleen dan kunnen de platen zich optimaal hechten aan de oppervlakte.
 • Verwijder voordat je het voertuig gaat wassen, eerst de magneetplaten zodat de hechting en kwaliteit hier niet onder lijdt.
 • De magnetische naamplaten dienen dagelijks schoongemaakt te worden aan de magnetische zijde.
  Het is raadzaam om daarbij minstens eens per week een normaal reinigingsmiddel (bijv. afwasmiddel) te
  gebruiken.
 • De magneetplaten moeten op een vlakke ondergrond van de autocarrosserie worden aangebracht. Zo kan er geen rijwind onder de platen komen.
 • Breng de magnetische naamplaten altijd aan op kamertemperatuur. Tijdens de wintermaanden zijn de platen kouder en dus stugger. Wanneer de platen op kamertemperatuur zijn, zijn ze flexibeler en hechten ze beter.

Opslag

Magneetplaten zijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. Wanneer je meerdere magneetplaten in bezit hebt en je wisselt de reclame-uitingen regelmatig af, is het belangrijk om de magneetplaten goed op te slaan. Hoe?

 • Leg de platen altijd vlak neer, leg ze bijvoorbeeld tegen een stalen kast aan.
 • Trek de magneetplaat voorzichtig los om haarscheurtjes in de magnetische laag te voorkomen.
 • Indien je de platen oprolt, zorg er dan voor dat de bedrukte zijde naar buiten is gericht.

Magneetplaten De Jong Reclame Heerhugowaard

Bij De Jong Reclame is het mogelijk om zelf een ontwerp aan te leveren voor (nieuwe) magneetplaten. Maar ook als je nog geen ontwerp hebt is dat geen probleem. Wij denken graag met je mee voor een ontwerp op maat! Meer weten? Neem contact met ons op of lees meer op de pagina magneetreclame.

Neem contact op

Waarom De Jong reclame?

✔ Zichtbaar betrokken

✔ Eerlijk en oprecht advies

✔ Maken in eigen werkplaats

✔ Doen wat we beloven

✔ Ruim 25 jaar ervaring

Recente berichten

Neem contact op!

We gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe we jouw zichtbaarheid het best kunnen realiseren, daar worden we blij van.

Telefoon: (072) 566 92 23

Informatie: info@reclame-dejong.nl

De jong reclame

Laat je gegevens achter voor meer informatie.
  *Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.