Gevelreclame Heerhugowaard

Gevelreclame Heerhugowaard

Gevelreclame is essentieel als het gaat om de zichtbaarheid van je bedrijf. Het zorgt voor herkenbaarheid en maakt je bedrijf gemakkelijker vindbaar voor bezoekers, klanten en voorbijgangers. Ben jij op zoek naar mooie en kwalitatieve gevelreclame voor je bedrijf? Dan ben je bij De Jong Reclame in Heerhugowaard aan het juiste adres!

Wat is gevelreclame?

Gevelreclames zijn reclame-uitingen die zich aan de gevel van een winkel of bedrijfspand bevinden. Het zorgt ervoor dat jouw bedrijf makkelijker vindbaar is. Er is een aantal mogelijkheden als het gaat om gevelreclame.

Freesletters

Freesletters zijn losse letters, die uit een bepaald materiaal worden gefreesd en op de gevel worden bevestigd. In onze werkplaats kunnen we freesletters maken van diverse materialen, zoals acrylaat, dibond, rvs, reboard of forex. Doordat alle denkbare vormen, kleuren en groottes mogelijk zijn, is vrijwel elk logo geschikt om uit te voeren in freesletters.

Verlichte gevelreclame

Om extra goed op te vallen kun je kiezen voor verlichte gevelreclame. Zo is jouw bedrijf ook in het donker goed zichtbaar en geeft het een professionele indruk. Het zorgt ervoor dat je bedrijf niet wegvalt tussen de andere gevelreclames, maar juist opvalt.

Spandoeken

Ook kun je kiezen voor een spandoek als gevelreclame. Je kunt er je logo op laten terugkomen, maar ook een bepaalde tekst of pay-off uitlichten. Doordat je het doek kunt laten wisselen is een spandoek ook ideaal voor (tijdelijke) evenementen of acties.

Tips voor de juiste gevelreclame

Als je kiest voor gevelreclame dan is er een aantal punten waar je op moet letten. Hieronder delen we een paar tips, zodat jouw gevelreclame het beste naar voren komt.

  • Gevelreclame is altijd maatwerk

Een contactmoment met een voorbijganger is heel kort en een eerste indruk maak je maar één keer. Daarom moet gevelreclame goed leesbaar zijn en zeker niet te klein. Gevelreclame is eigenlijk altijd maatwerk. Want op welke achtergrond komt de reclame en hoeveel ruimte is er? Het is belangrijk om hier van te voren goed over na te denken.

  • Denk aan de kleuren

De juiste kleuren kunnen ervoor zorgen dat de gevel meer opvalt. Als je twee kleuren gebruikt, zorg dan dat ze niet op elkaar lijken. Het is belangrijk dat er voldoende contrast is. Maar het meest belangrijke is dat je kleuren gebruikt die het beste bij jouw huisstijl en identiteit passen. Herkenbaarheid is namelijk de sleutel als het gaat om zichtbaarheid.

  • Onderhoud de gevelreclame

Maak de gevelreclame regelmatig schoon. Wanneer het er vies uitziet of de lichten niet goed werken, is de reclame niet goed leesbaar. Daarnaast komt het onprofessioneel over en dat is natuurlijk het laatste wat je wilt.

Gevelreclame op maat

Bij De Jong Reclame houden wij rekening met de huisstijl, de grootte en op welke achtergrond de gevelreclame komt. Ook kijken we naar welk materiaal het beste past. We streven altijd naar het beste resultaat voor jouw gevelreclame! Het printen, het beletteren en het lassen van constructies gebeurt allemaal in onze eigen werkplaats.

Gevelreclame in Heerhugowaard door De Jong Reclame

Als het gaat om gevelreclame in Heerhugowaard, dan is De Jong Reclame de juiste partij. Neem gerust contact met op ons voor meer informatie of het maken van een afspraak. Wij komen graag langs voor een vrijblijvend inventarisatiegesprek en advies. Onze demokoffer met verschillende uitvoeringen van letters nemen we mee. Alleen van een afbeelding is het vrijwel onmogelijk om een idee te hebben van de kleur en het effect van verlichting. Ook de grootte kan soms anders zijn dan je van tevoren had gedacht. Pas als je het voor je ziet, kan je de juiste keuze maken.

Neem contact op

Waarom De Jong reclame?

✔ Zichtbaar betrokken

✔ Eerlijk en oprecht advies

✔ Maken in eigen werkplaats

✔ Doen wat we beloven

✔ Ruim 25 jaar ervaring

Recente berichten

Neem contact op!

We gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe we jouw zichtbaarheid het best kunnen realiseren, daar worden we blij van.

Telefoon: (072) 566 92 23

Informatie: info@reclame-dejong.nl

De jong reclame

Laat je gegevens achter voor meer informatie.
    *Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.