De voordelen van naadloos fotobehang

De voordelen van naadloos fotobehang

Ontdek de voordelen van naadloos fotobehang! Behang heeft zichzelf opnieuw uitgevonden door middel van naadloos fotobehang en is een echte eye catcher in het interieur. Wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden en voordelen!

Wat is naadloos fotobehang?

Naadloos fotobehang bestaat uit één stuk Airtex®. Airtex® is fijn geweven polyester met PVC coating en matte finish. Het bekende ‘papieren’ behang is niet te vergelijken met naadloos fotobehang gemaakt van Airtex®.

Papieren behang was een goede oplossing om kleur te geven aan een huishouden. De lage kosten per m2 zorgde ervoor dat behang een zeer populaire keuze was. Nadeel van dit type behang is dat het uit papieren stroken bestond dat snel beschadigde en verkleurde door de zon. Naadloos fotobehang heeft deze nadelen niet!

Voordelen naadloos fotobehang

Naadloos fotobehang is de laatste jaren enorm verbeterd en heeft veel voordelen. De voordelen van naadloos fotobehang zetten we hieronder op een rij.

  • Verschillende formaten mogelijk

Wil je de hele wand op het kantoor voorzien van naadloos fotobehang? Dat kan tot wel 5 meter hoog en 50 meter lang.

  • Brandvertragend

Naadloos fotobehang is gemaakt van moeilijk ontvlambaar materiaal en werkt brandvertragend.

  • Bestaat uit één stuk

Omdat naadloos fotobehang uit één deel bestaat zijn er geen vervelende naden die zichtbaar zijn.

  • Krasvast en UV-bestendig

Ons behang is krasvast en kreukt of scheurt niet. Bovendien is het UV-bestendig waardoor de fotoprint zijn originele kleur behoudt.

  • Waterafstotend en eenvoudig schoon te maken

Naadloos fotobehang is uitgerust met een PVC coating. Deze PVC coating is waterafstotend waardoor vlekken niet in het behang trekken.

  • Relatief lage aanschafkosten

Het laten bedrukken en aanbrengen van naadloos behang is relatief goedkoop. Omdat het behang uit één deel bestaat is het gemakkelijk aan te brengen en scheelt het veel tijd.

  • Eigen creatie mogelijk

Heb je een eigen afbeelding die je graag wilt laten bedrukken op naadloos fotobehang? Geen probleem! De Jong Reclame regelt het voor je.

Hoe wordt naadloos fotobehang aangebracht?

Het naadloos fotobehang wordt met een speciale lijm op waterbasis op de muur aangebracht. In tegenstelling tot andere behangsoorten wordt de lijm dus niet op het behang zelf aangebracht.

Naadloos fotobehang bij De Jong Reclame

Ook overtuigd van de voordelen van naadloos fotobehang? Neem contact met ons op. Wij produceren, printen en brengen het fotobehang aan.

Neem contact op

Waarom De Jong reclame?

✔ Zichtbaar betrokken

✔ Eerlijk en oprecht advies

✔ Maken in eigen werkplaats

✔ Doen wat we beloven

✔ Ruim 25 jaar ervaring

Recente berichten

Neem contact op!

We gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe we jouw zichtbaarheid het best kunnen realiseren, daar worden we blij van.

Telefoon: (072) 566 92 23

Informatie: info@reclame-dejong.nl

De Jong Reclame

Laat je gegevens achter voor meer informatie.
    *Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.