Auto laten wrappen

Auto laten wrappen

Wil jij jouw auto laten wrappen? Is de auto toe aan een nieuw kleurtje of wil je het bedrijfslogo toevoegen aan de bedrijfsauto? Door je auto te laten wrappen voeg je iets toe en verander je de uitstraling van de auto.

Wat is car wrappen?

Met car wrappen bedoelen we het aanbrengen van een nieuwe ‘skin’. Deze flinterdunne, zachte en zelfklevende folie wordt aangebracht op de lak van de auto. Deze ‘skin’ tast de verf niet aan en is ook weer te verwijderen. Met wat vakmanschap van onze installateurs zorgen wij voor strakke contouren zonder luchtbellen, blazen en plooien!

Car wrappen als auto reclame

Carwrapping heeft meerdere doeleinden. Zo kan het worden gebruikt om de auto te verfraaien maar kan het ook worden gebruikt om je bedrijfsreclame toe te voegen aan de bedrijfsauto.

Zo kunnen we jouw bedrijfslogo plakken of kunnen we jouw auto volledig wrappen in jouw huisstijl. Je kunt een eigen ontwerp aanleveren of een professioneel ontwerp door ons laten maken

Voor alles wat rijdt, rolt, vaart of vliegt

Overigens is wrappen niet alleen bedoeld voor auto’s. Ook andere voertuigen zoals motoren, scooters en quads kunnen worden gewrapd. Met een beetje creativiteit kunnen we zelfs boten en kleine vliegtuigen voorzien van een nieuwe skin.

Voordelen auto laten wrappen

  • Meestal goedkoper dan een auto laten spuiten

Het laten spuiten van je auto is niet goedkoop. Het laten wrappen van de auto met een nieuwe skin heeft hetzelfde effect maar kan goedkoper zijn. Weten wat het exact kost om jouw auto te laten wrappen? Neem contact met ons op.

  • Stoot- en steenslagwerend

De folie kan gelukkig goed tegen een stootje. Zo werkt de folie dus ook als een soort beschermlaag voor de onderliggende lak.

  • De waarde van de auto blijft gelijk

Wanneer een auto wordt gespoten verdwijnt de originele kleur die de auto meekrijgt vanuit de fabriek. Hierdoor daalt de auto in waarde. De skin kan gewoon over de lak geplakt worden zodat de originele kleur altijd behouden blijft.

  • Folie is te verwijderen

Toch niet helemaal tevreden met de gekozen kleur? De skin is weer te verwijderen.

  • Ruime kleurkeuze

Bij De Jong Reclame hebben we een breed assortiment basiskleuren. Daarnaast kunnen we doormiddel van print kleuren bijmaken. Zo vind je altijd een kleur die bij jou en jouw auto past.

Auto wrappen door De Jong Reclame Heerhugowaard

Ook voor het laten wrappen van je auto ben je bij De Jong Reclame in Heerhugowaard aan het juiste adres. Heb je advies nodig of wil je weten wat de kosten van car wrapping zijn voor jouw auto? Neem contact met ons op. We helpen je graag.

Neem contact op

Waarom De Jong reclame?

✔ Zichtbaar betrokken

✔ Eerlijk en oprecht advies

✔ Maken in eigen werkplaats

✔ Doen wat we beloven

✔ Ruim 25 jaar ervaring

Recente berichten

Neem contact op!

We gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe we jouw zichtbaarheid het best kunnen realiseren, daar worden we blij van.

Telefoon: (072) 566 92 23

Informatie: info@reclame-dejong.nl

De jong reclame

Laat je gegevens achter voor meer informatie.
    *Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.