Het vakwerk van Allintext wordt voortgezet door De Jong Reclame!

Het vakwerk van Allintext wordt voortgezet door De Jong Reclame!

Middels dit schrijven laat ik u weten dat Allintext per 1 januari 2020 is overgenomen door  De Jong Reclame uit Heerhugowaard.

Het eerste contact met de eigenaren Stefan en Remy de Jong gaf al snel aan dat ik hier te maken had met een paar ‘vakidioten’ die vol enthousiasme en vakkennis het bedrijf runnen met hun werknemers. De keus was dan ook niet moeilijk om het klantenbestand van Allintext hier onder te brengen.

Uiteraard dank ik u hartelijk voor het vertrouwen dat u in mij heeft gehad in al die jaren dat ik voor u belettering heb mogen verzorgen. Ik hoop dat u in de toekomst met net zo veel vertrouwen en plezier zult samenwerken met De Jong Reclame.

Met vriendelijke groet,

Henk van Wissen

Aangenaam! De Jong Reclame, het leukste signbedrijf van Noord-Holland

Wij, Remy en Stefan de Jong, zijn samen eigenaar van De Jong Reclame, dat onze vader in 1994 oprichtte. Ons team bestaat op dit moment uit zes mensen die iedere dag opnieuw het beste van zichzelf geven. Waarom noemen wij onszelf eigenlijk leuk? Omdat wij voor onze klanten werken vanuit de volgende uitgangspunten: Luisteren – Eerlijk advies – Uitblinken – Kameraadschap.

Of het nu gaat om driedimensionale reclame – signing – of digitale print, het gaat erom dat je bedrijf zichtbaar is. Wij adviseren daarover met vakkennis, nuchterheid en plezier. Daarbij kijken we naar je wensen, budget en de behoefte van je klanten. De meeste projecten verzorgen wij in eigen huis, dankzij een uitgebreid en modern machinepark. Ook bevestigen van signingmateriaal doen wij zelf.

Dit jaar benaderde Henk van Wissen ons: of we interesse hadden om samen te werken aan een groot project. Dit leidde uiteindelijk tot de vraag van Henk of wij de zorg voor zijn klantenbestand wilden overnemen. We waren er samen al snel uit en daarom zet De Jong Reclame per 1 januari 2020 met veel plezier en aandacht de uitvoering van jullie signingprojecten voort.

Kennismaken?

We houden ervan om mensen te ontmoeten en onze expertise te delen. Dat is hoe wij zijn. Be­nieuwd hoe we onze leuke werkwijze in praktijk brengen? Bel ons voor een afspraak of kom na 1 januari langs. De koffie staat klaar.

Met vrolijke groet,

Namens team De Jong Reclame,

Stefan en Remy de Jong

De jong reclame

Effectief zichtbaar zijn?

Wat je vraag ook is, wij helpen je graag!
Neem contact met ons op!

Naar contact