Akoestische panelen

Akoestische panelen

Een goede akoestiek in een ruimte is heel belangrijk. Zeker in kantoorgebouwen en in horecagelegenheden is het belangrijk om een goede akoestiek te hebben. Teveel galm vermindert de sfeer en is niet bevorderlijk voor de communicatie. Akoestische panelen zijn door het geluidsabsorberende karakter dé oplossing

Akoestische panelen op kantoor

Op kantoor is het fijn om een goede werksfeer te creëren waar iedereen zich kan concentreren en zich kan ontspannen. Akoestische panelen op kantoor dragen daar aan bij. Onze akoestische panelen kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden als scheidingspanelen. Scheidingspanelen verdelen de ruimte onder andere in meerdere werkplekken en zorgen voor meer privacy.

Akoestische panelen bureau

Een goed werkklimaat is erg belangrijk. Je moet je kunnen concentreren wanneer je een belangrijk telefoontje hebt en je jouw collega’s niet wilt storen. Akoestische panelen bieden dan uitkomst. Groot voordeel is dat onze akoestische panelen zowel staand als hangend bevestigd kunnen worden. Zo kunnen we op bijna elke plek onze panelen plaatsen.

Geluiddempende panelen

Akoestische panelen worden ook wel geluiddempende panelen genoemd. Akoestische panelen worden gemaakt van viltpanelen of textielframes met geluidsabsorberend materiaal. Door gebruik te maken van dit materiaal hebben we de mogelijkheid om elk geluiddempend paneel in jouw huisstijl te ontwerpen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een afbeelding of een ander visueel effect toe te voegen. Heb je nog geen gaaf ontwerp? Geen probleem! De Jong Reclame denkt graag met je mee.

Akoestisch wandpanelen

Onze akoestische wandpanelen zijn ook te gebruiken als wandpanelen met speciaal ontwerp. Heb je een prachtige foto of ontwerp? Wij drukken het op akoestische panelen. Behalve dat het bijdraagt aan de akoestiek van de ruimte is het ook een leuke en mooie aanvulling aan het interieur.

Hoeveel m2 akoestische panelen zijn er nodig?

Het aantal vierkante meters is afhankelijk van het volume van de ruimte.

Algemene stelregel m3/10 = m2 absorptiemateriaal. Het is verstandig op de panelen zo dicht mogelijk bij de geluidsbronnen te plaatsen en als het kan recht tegenover raampartijen.

Plaats niet alles op een plek en niet op tegenoverliggende wanden maar juist op linker en/of rechterwand.

Ben jij op zoek naar een verbetering van de akoestiek in een ruimte en wil je al bijkomen voordeel een opfrissing van je interieur? We komen graag bij je langs om het te bespreken.

De Jong Reclame in Heerhugowaard

Kunnen wij jou helpen met akoestische panelen? Wacht niet langer en neem contact met ons op! Onze specialisten helpen je graag.

Neem contact op

Waarom De Jong reclame?

✔ Zichtbaar betrokken

✔ Eerlijk en oprecht advies

✔ Maken in eigen werkplaats

✔ Doen wat we beloven

✔ Ruim 25 jaar ervaring

Recente berichten

Neem contact op!

We gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe we jouw zichtbaarheid het best kunnen realiseren, daar worden we blij van.

Telefoon: (072) 566 92 23

Informatie: info@reclame-dejong.nl

De jong reclame   

Laat je gegevens achter voor meer informatie.
    *Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.