Project omschrijving

Alle producten

Expolinc is een Zweedse A-merk fabrikant en heeft een breed assortiment aan presentatiewanden en beursstands en portable systemen als bannersystemen en balies. Expolinc systemen onderscheiden zich door de hoogste kwaliteit, het grootste gebruiksgemak en de mogelijkheid uw presentatie compleet te personaliseren. De kwaliteit wordt bewezen door de levenslange garantie die Expolinc biedt op alle systemen en onderdelen.

Alle producten

Expolinc is een Zweedse A-merk fabrikant en heeft een breed assortiment aan presentatiewanden en beursstands en portable systemen als bannersystemen en balies. Expolinc systemen onderscheiden zich door de hoogste kwaliteit, het grootste gebruiksgemak en de mogelijkheid uw presentatie compleet te personaliseren. De kwaliteit wordt bewezen door de levenslange garantie die Expolinc biedt op alle systemen en onderdelen.

Producten

De Jong Reclame Signbedrijf Pop Up Magnetic
Pop Up Magnetic

’s Werelds meest makkelijke Pop-Up systeem om op te zetten. Diverse hoogtes, breedtes en bochten. Onbeperkte mogelijkheden om uw uitstraling aan te passen.

De Jong Reclame Signbedrijf Expolinc Frame Beurssysteem Prints Doek
Classic Frame

Expolinc Frame is een beurssysteem voor prints op doek. U heeft geen gereedschap nodig of speciaal opgeleid personeel. De unieke magnetische verbinding zorgt voor een mooie, stabiele en veilige installatie.

De Jong Reclame Signbedrijf Fabric System Achterwand
Fabric System

Dankzij het Fabric System kunt u veel indruk maken met een achterwand met het formaat, de vorm en hoogte die u zelf wenst.

De Jong Reclame Signbedrijf Soft Image Grootformaat Print
Soft Image

Zet een grootformaat print op in seconden. Spanning minimaliseert kreuken. Robuust ontwerp en geschikt voor een breed aanbod doekprints.

De Jong Reclame Signbedrijf Case en Counter Grote Balie Presentatiewand
Case & Counter

Bouw een koffer om naar een grote balie in enkele minuten. Een complete presentatiewand wordt vervoerd in 1 koffer. Gemaakt van duurzame materialen en past in de meeste auto’s.

De Jong Reclame Signbedrijf Soft Image Counter Portable
Soft Image Counter

Een counter die heel snel en eenvoudig is op te zetten. Robuust design voor een vlakke en kreukelvrije presentatie. Inclusief inlegschap voor het opbergen van marketingmateriaal.

De Jong Reclame Signbedrijf Stand Up Exhibition Counter
Stand Up

Snel en eenvoudig op te zetten met panelen al voorgemonteerd. Uiterst stabiel voor productpresentaties en demonstraties.

De Jong Reclame Signbedrijf Standard Case Portable Counter
Standard Case

Verpakking voor een complete Pop-Up wand in een koffer. Robuust en duurzaam met stalen wielbehuizing. Omgebouwd tot counter in enkele seconden.

De Jong Reclame Signbedrijf 4 Screen Classic
4 Screen Classic

Focus op de print met bijna onzichtbare profielen. Eenvoudig om ter plekke de print te wisselen. Verkrijgbaar in veel verschillende formaten.

De Jong Reclame Signbedrijf Expolinc Roll Up Compact
Roll Up Compact

Compact en snel te gebruiken en mee te nemen. Variabele printhoogte en eenvoudig op te zetten. Professionele uitstraling en staat altijd recht.

De Jong Reclame Signbedrijf Roll Up Professional
Roll Up Professional

Exclusief ontwerp en snel en eenvoudig wisselen van prints zonder gereedschap. Ook verkrijgbaar in een dubbelzijdige versie.

De Jong Reclame Signbedrijf Pole System
Pole System

Snel en eenvoudig op te zetten zonder losse onderdelen. Dubbelzijdige met flexibele hoogte en verschillende breedtes. Voet en buis is geïntegreerd.

De Jong Reclame Signbedrijf Expolinc Roll Up Classic
Roll Up Classic

De brede voet waarborgt stabiliteit en geeft een mooi en neutrale ondergrond aan de print. Is beschikbaar in 5 breedtes.

De Jong Reclame Signbedrijf Brochure Stand Double
Brochure Stand Double

Aantrekkelijke, dubbelzijdige presentaties van brochures. Te gebruiken met de brochures al verpakt in de brochurevakken. Duurzame onderdelen die niet breken of krassen.

De Jong Reclame Signbedrijf Brochure Stand Presentatie
Brochure Stand

Professioneel en aantrekkelijke presentatie van brochures. Duurzame onderdelen die niet breken of krassen.

De Jong Reclame Signbedrijf Display Info Stand
Info Stand

Een stijlvolle en stabiele display voor informatie in publieke ruimtes. The schuine versie is perfect om informatie te lezen en de rechte display voor dubbelzijdige bewegwijzering.

De Jong Reclame Signbedrijf Flat Base & Magnet Frame
Flat Base & Magnet Frame

Professioneel en exclusieve exposure. De print wordt in enkele seconden aangebracht met magneettape. Eenvoudig om ter plekke prints te wisselen.

De Jong Reclame Signbedrijf Panel Base
Panel Base

Creëer elke vorm van panelen tot een dikte van 19 of 26 mm. Eenvoudig te plaatsen, boren niet nodig. Rubber voetjes beschermen de vloer.

De Jong Reclame Signbedrijf Graphic Profile Presentatie Prints
Graphic Profile

Een symmetrisch ontworpen profiel voor presentatie van prints aan beide zijden. Kan op maat worden gezaagd op de gewenste lengte.

De Jong Reclame Signbedrijf Portable Table Statafel en Zittafel
Portable Table

Met Portable Table krijg je twee tafels in een. Wissel van statafel hoogte naar zittafel hoogte, afhankelijk van de situatie.

Terug naar beursstands
Download Expolinc Brochure

De jong reclame

Effectief zichtbaar zijn?

Laat je gegevens achter voor meer informatie.
















    *Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.